9 Σεπ 2011

Λίγα λόγια...


Είχαμε κάποια σχόλια ότι το blog πρέπει να γίνει πιο φιλικό...Ακόμα είμαστε στην πρώτη φάση. Ο στόχος είναι να έχουμε μια ικανοποιητική βάση με reviews για τις ελληνικές εφαρμογές που ήδη κυκλοφορούν. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο. Πρέπει να δοκιμάζουμε για σχετικά μεγάλο διάστημα μια εφαρμογή πριν γράψουμε το review. Γι' αυτό προχωράμε με αργούς αλλά όπως βλέπετε, σταθερούς ρυθμούς. Θα προχωρήσουμε και σε κριτικές για ελληνικές εφαρμογές στο cydia σύντομα. Επόμενο βήμα είναι τα συγκριτικά ώστε να καταλήξουμε και σε charts για τις καλύτερες εφαρμογές. Αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε και previews και νέα από της ελληνική developer's scene.
Για τις βαθμολογίες έχουμε λάβει αντιφατικά σχόλια. Μερικοί τις βρίσκετε ιδιαίτερα αυστηρές (ιδίως οι προγραμματιστές). Νομίζω προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί. Το αναλύσουμε τη βαθμολογία είναι άτομο. π.χ σε ένα game μετράνε πολύ τα γραφικά. Σε μια ιατρική εφαρμογή μετράει το περιεχόμενο... Σε ένα utility η σταθερότητα. Νομίζω διαβάζοντας τις κριτικές οι εικόνα που σχηματίζετε είναι ολοκληρωμένη.
Όσοι έχετε twitter μπορείτε να κάνετε follow για να ενημερώνεστε για κάθε update.
Και μια παράκληση. Ενημερώστε τους φίλους σας για την ύπαρξη του blog μας. Αυτή είναι η μόνη ανταμοιβή μας. Stay tuned... :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου