2 Σεπ 2011

Farmakeia (έκδοση 4.1)


Αγόρασα την εφαρμογή με μεγάλη επιφυλακτικότητα. Η αλήθεια είναι πως δεν εκτιμώ ιδιαίτερα την Αnimapps. Ο λόγος απλός. Είχα αγοράσει παλαιότερα τις εφαρμογές VideoClub και Βουzoukia & Clubs της ίδιας εταιρίας. Οι εφαρμογές αυτές έχουν να αναβαθμιστούν εώς και 1 χρόνο. Είναι δηλαδή άχρηστες... Παρόλλο αυτά η εταιρία δεν τις αποσύρει απ' το Appstore.
Τις αφήνει ακόμα μήπως και μπερδευτεί κανένας και τις αγοράσει.
Τέλοσπάντων για να επιστρέψω στα 'Farmakeia' εδώ φαίνεται να μην ισχύουν τα παραπάνω. Τα υpdates είναι πολύ συχνά, οι αναβαθμίσεις ουσιαστικές και η υποστήριξη φαντάζει τέλεια... Αυτό ισχύει μέχρι την τρεχουσα. Για τη συνέχεια ελπίζουμε αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Τα 'Farmakeia' μας εμφανίζουν τα εφημερεύοντα νοσοκομεία των Αθηνών και πολλών μεγάλων πόλεων. Τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα που δοκιμάστηκε δούλεψε άψογα. Μας δίνεται η δυνατότητα να τηλεφωνήσουμε στο Φαρμακείο της επιλογής μας και να πάμε εκεί με τη βοήθεια του gps (συνεργάζεται με το Navigon).
Η χρήση του GPS είναι πολύ έξυπνη αφού μπορούμε να δούμε τα πιο κοντινά φαρμακεία. Επίσης πολύ χρήσιμη είναι η οff line λειτουργεία. Ωραίο χαρακτηριστικό είναι και η χρήση Rss για φαρμακευτικά νέα. Τα 'Farmakeia' είναι πλέον universal εφαρμογή (iphone,ipad). Όμορφο περιβάλλον, πολύ καλός χειρισμός.
Η σχέση τιμής/απόδοσης προσεγγίζει το άριστο..Όλα αυτά για 0.79ευρώ.
Φυσικά την προτείνουμε αν και δεν έχει πλήρη κάλυψη της Ελλάδας. Φαντάζει κάπως ημιτελής εφαρμογή.
Επίσης είναi και το θέμα των updates...που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.















Βαθμολογία: 7.5/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου