4 Σεπ 2011

iSouvlaki (έκδοση 2.5.0)


Διαβάζοντας τον τίτλο περίμενα τα χειρότερα. Για την ακρίβεια περίμενα να δω αρπαχτή που εκμεταλλεύεται μια απ'τις λίγες ελληνικές λέξεις που ξέρουν οι τουρίστες. Ωστοσο νομίζω έκανα λαθος. Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Ο παίχτης βρίσκεται σε ένα εστιατόριο μιας κλασικής σουβλακερί.
 Πρέπει να εξυπηρετήσει τους πελάτες και να φέρει σε πέρας τις παραγγελίες που θα του ζητηθούν. Οι τουρίστες μπορούν να παραγγείλουν σουβλάκια, πίτες, γύρους...και ό,τι άλλο φανταστείτε.
 Παράλληλα θα πρέπει να φροντίσετε να μην μείνετε από υλικά, ανανεώνοντάς τα τακτικά (κόβοντας γυρο!!). Μου άρεσαν οι πολλές διαφορετικές ομιλιες (24), οι πολλές διαφορετικές παραγγελίες, η ελληνική μουσική, και τα καρτουνίστικα γραφικά. 
Μπορούμε να ανεβάσουμε on line τη  βαθμολογία μας να παίξουμε 1vs1 ή μονοι μας. Υπάρχουν κάποια προβληματάκια που έχουν να κάνουν με την αντοχή στο χρόνο. Ίσως καποιες επιπλέον επιλογές (Σε υλικά) να δίναν περισσότερο βάθος στο gameplay.
Η αλλαγή σκηνικών ίσως και κάποιου είδους εξέλιξη να βοηθούσε. Τα updates όμως γι'αυτό υπάρχουν. Κόστος: 0.79 ευρώ. Χαμηλά έ; 

Bαθμολογία   8/10

1 σχόλιο: