25 Νοε 2011

iΠρογνωστικά (+HD) (έκδοση 1.1)


 Αρχικά η εφαρμογή χάνει αρκετούς πόντους γιατί δεν είναι universal. Mπορεί μερικοί να διαφωνείτε αλλά θεωρώ κοροιδία να υπάρχουν 2 διαφορετικές εκδόσεις χωρίς καμιά διαφορά εκτός απ' την υποστήριξη της διαφορετικής ανάλυσης. Έτσι και εδώ... Βάζουμε hd και χρεώνουμε την εφαρμογή ξανά... Δήλαδη αν έχω και iphone και ipad... διπλό κόστος..
Tέλοσπάντων τα iΠρογνωστικά είναι μια εφαρμογή για το στοίχημα; O πυρήνας της εφαρμογής είναι πολύ δυνατός. Έχουμε 6 κριτήρια...τα οποία στηρίζονται στο παρελθόν των αναμετρήσεων των ομάδων και στα αποτελέσματα που είχαν οι ομάδες όταν 'παίζονται' με τις συγκεκριμένες αποδόσεις. Η εταιρεία αναφέρει 132.000 αποτελέσματα στη βάση δεδομένων. Δουλεύουν τα προγνωστικά; Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόταση σημείου αλλά σε βοηθάει να σχηματίσεις άποψη. Βέβαια στην έκδοση 1.1 υπάρχει και μέσος όρος κριτηρίων (πράγμα που βοηθάει για γρήγορα συμπεράσματα). Ο μέσος όρος πολλές φορές παραπλανεί όμως...Θέλει προσοχή.
Ως πρόγραμμα πώς είναι; Tίποτα ιδιαίτερο. Απλοικό interface, αρκετά κουραστικό στην ανάγνωση (αν και τα χρώματα έχουν βελτιώσει λίγο την κατάσταση). Θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο λειτουργικό. Είναι σαν να διαβάζεις 1 σελίδα html...Λείπουν επιλογές εκτύπωση, αποστολής email, επιλογή αγαπημένων αγώνων και αρκετών άλλων.
Συμπερασματικά πρόκειται για μια πολύ ισχυρή 'μηχανή' η οποία προσφέρεται εντελώς απογυμνωμένη. Περιμένουμε αρκετά από τις αναβαθμίσεις... (κόστος 2.99ευρώ)

Βαθμολογία 6.1/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου