24 Δεκ 2011

idelivery (έκδοση 1.0)


Η εφαρμογή αποτελεί ουσιαστικά έναν κατάλογο off-line με τα deliverάδικα όλης τη Ελλάδας και της Κύπρου. Υπάρχει ταξινόμηση ανάλογα με το είδος του μαγαζιού. Επίσης δίνονται στοιχεία για τις ώρες λειτουργείας και την ελάχιστη κατανάλωση. Όλα αυτά χρήσιμα και κυρίως το γεγονός ό,τι δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Παρ'όλα αυτά πιστεύω πως η εφαρμογή βιάστηκε να κυκλοφορήσει.
Πρώτα απ' όλα έχει πολλές ελλείψεις στην επαρχία. Θα έπρεπε να διευκρινίζεται αυτό στην περιγραφή της. Ο αγοραστής πρέπει να είναι ενήμερος πως υπάρχει η πιθανότητα στην περιοχή του, η εφαρμογή να βρίσκει ελάχιστα εστιατόρια.
Επίσης βασική έλλειψη ότι δεν γίνεται εύρεση των κοντινότερων σημείων με βάση τη θέση του χρήστη (απ' το gps) ή τη θέση που θέλει να ψάξει.
Δεν έχουμε καμιά πληροφορία για τα μενού των μαγαζιών. Οk χρειάζεται πολύ μεγάλη βάση δεδομένων, αλλά αυτό θα έκανε την εφαρμογή πραγματικά χρηστική.
Και αν όλα τα παραπάνω είναι κατανοητά..., αυτό που δεν είναι, είναι η έλλειψη υποστήριξης για ipad.
Η τιμή είναι στα 0.79ευρώ.. Προς το παρόν έχουμε απλώς έναν off-line κατάλογο... Περιμένουμε περισσότερα απ'τις αναβαθμίσεις.

Βαθμολογία 6.2/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου