8 Απρ 2012

Αστειάκια (έκδοση 1.0)


Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κατηγορία εφαρμογών δεν είναι η αγαπημένη μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις συναντούμε βιαστικές υλοποιήσεις και δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα ασχοληθούμε με τα 'Αστειάκια' γιατί εδώ έχουμε κάτι ξεχωριστό. Η επιλογή του ονόματος δεν νομίζω να είναι η πιο επιτυχημένη αφού πιστεύω πως αδικεί το πρόγραμμα.
Τί διαφοροποιεί τα 'Αστειάκια' από τον ανταγωνισμό; Πολύ απλά ότι σε αυτά περιέχονται 5000 ανέκδοτα, 1000 video,1000 φωτογραφίες και 120 αστείοι ήχοι. Δεν έχει νόημα να αναφερθώ στην κατηγοριοποίηση ή σε δυνατότητες αποθήκευσης αγαπημένων. Ούτε βέβαια στην ποιότητα των ανεκδότων. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν πετυχημένα και λιγότερο πετυχημένα ανέκδοτα. Και μόνο το γεγονός ότι το υλικό είναι ουσιαστικά απεριόριστο και αναβαθμίζεται διαρκώς αρκεί.
Καλά δεν υπάρχουν αρνητικά στα 'αστειάκια'; Φυσικά και υπάρχουν. Η επιλογή των χρωμάτων δεν με ικανοποιεί. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει μια σχετική βαθμολόγηση. Και κυρίως λείπει η native υποστήριξη ipad (μεγάλη παράλειψη). Όμως τα 0.79ευρώ τα αξίζει και με το (πολύ) παραπάνω...

Βαθμολογία 7.9/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου