20 Ιουλ 2012

Greek Receipts (έκδοση 1.5)

         

      Ότι θεωρώ τουλάχιστον αφελές το μέτρο να καταγράφουμε και να υποβάλουμε αποδείξεις είναι άσχετο με την εφαρμογή. Μάλλον δεν θα μπαινα καν στη διαδικασία να αγοράσω το πρόγραμμα αν δεν χρειαζόταν να το κρίνω. Θα μου πείτε, το Greek Receipts δεν σε βοηθαει μόνο στην καταγραφή των αποδείξεων αλλά και στην παρακολούθηση των εξόδων. Οk...δεν επιμένω...
     Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να επισυνάπτουμε τη φωτογραφία της απόδειξης, να εισάγουμε σχόλια και λοιπά στοιχεία. Θυμάται έξυπνα τα στοιχεία των εταιρειών (με βάση το ΑΦΜ), και μας παρουσιάζει όμορφα τα στατιστικά κάθε μήνα με γραφικές παραστάσεις. Επίσης το σημαντικότερο, μπορούμε να εξάγουμε τα στοιχεία σε μορφή csv, για επεξεργασία με excel. Εδώ είχαμε κάποια προβληματάκια. Το csv που δημιουργήθηκε δεν ηταν πιστό στα δεδομένα. Κάποιο bug ίσως που πρέπει να διορθωθεί.
     Τα γραφικά είναι σχετικά καλά. Tα γραφήματα πολύ καλά, αλλά τα μενού απλοϊκά. Καλά μπορεί να είναι και από άποψη...αλλά προσωπικά δεν με ικανοποίησαν.
      Διαβάζω στο appstore πολλά και κατά κανόνα διθυραμβικά σχόλια για την εφαρμογή. Είναι τόσο καλή; Για να μην κρυβόμαστε η apple το ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση αυτή που επικρατεί. Το Greek Receipts είναι παράδειγμα. Δεν μου φταίει και σε τίποτα αφού στο κάτω-κάτω μια χαρά εφαρμογή είναι. Τί εννοώ; Δίνουμε 20 promos αρχικά και μαζεύουμε 20 θετικά reviews...(κατά καιρούς η apple δεν επιτρέπει σε όσους έχουν πρόμο να γράψουν κριτική, αλλά δεν ισχύει σταθερά αυτό). Στη συνέχεια δίνουμε την εφαρμογή για λίγο καιρό δωρεάν... Μαζεύουμε άλλα 20 θετικά σχόλια... και μετά βάζουμε την εφαρμογή στα 0.79ευρώ (π.χ για το GR). Kαι ο υποψήφιος αγοραστής διαβάζει 40 σχόλια από άτομα που κατέβασαν την εφαρμογή δωρεάν. Όμως πώς κρίνουν οι "δωρεάν" αγοραστές; O νοών νοείτω.
      Όπως και να 'χει το Greek Receipts αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Αγοράστε το.

Βαθμολογία: 7.1/10
'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου