17 Σεπ 2014

Βρες το ελληνικό τραγούδι!


      Μας ζητάτε τελευταία να κάνουμε κάποια συγκριτικά ανάμεσα σε εφαρμογές με παρόμοια ή ίδια ονόματα δηλαδή εφαρμογές κλώνους.
Νομίζω δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα κρίνουμε θετικά ή αρνητικά την αρχική εφαρμογή. Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τις εφαρμογές κλώνους εκτός αν διαφοροποιούνται αισθητά ή είναι αρκετά καλύτερες.
  Το Βρες το ελληνικό τραγούδι! κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα. Η ιδέα του παιχνιδιού είναι απλή. Ακούτε ένα μικρό απόσπασμα από ένα γνωστό ελληνικό τραγούδι και πρέπει να βρείτε ποιο είναι. Αν βρείτε αρκετά ξεκλειδώνετε το επόμενο επίπεδο και προχωράτε. Φυσικά δεν λείπουν και οι βοήθειες εμφάνισης γραμμάτων, αφαίρεσης γραμμάτων αλλά και η αγορά κερμάτων για επιπλέον βοήθειες. Η ιδέα είναι πρωτότυπη για το iOS αλλά η αλήθεια είναι ότι αντίστοιχο παιχνίδι κυκλοφορεί για Αndroid καιρό τώρα.
   Πώς είναι η υλοποίηση; Πολύ καλή. Τα γραφικά είναι καλοσχεδιασμένα και δεν κουράζουν καθόλου. Οι ήχοι ταιριάζουν και δεν μου κράσαρε καμία φορά στο iPhone ή iPad. Πολύ καλή επιλογή έγινε στα τραγούδια (υπάρχουν 500!!!). Εξαιρετική είναι η ανανέωση της λίστας μέσω server χωρίς την ανάγκη αναβάθμισης. Μπορείτε αν θέλετε να αγοράσετε και όποιο τραγούδι βρίσκετε από το Itunes Store. Δεν απουσιάζει τέλος το GameCenter mode αλλά και η δυνατότητα σύνδεσης αποκλειστικά με wifi (και όχι 3G). Να τονίσω εδώ ότι απαιτείτε σύνδεση internet αφού τα αποσπάσματα ακούγονται από το Itunes Store.
    Συμπέρασμα...Eξαιρετικό παιχνίδι. Αυθεντικό, προσεγμένο και πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε κλώνο. Οι λάτρεις του ελληνικού τραγουδιού δεν πρέπει να το χάσουν...

Appstore link:
http://tinyurl.com/nffq95d

Βαθμολογία:
8.3/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου