19 Αυγ 2014

Quizdom - Δείξε τι ξέρεις!


  Πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το Quizdom ανήκει στα "Παιχνίδια ερωτήσεων". Έχουμε δει εξαιρετικές ελληνικές εφαρμογές σε αυτή την κατηγορία το τελευταίο διάστημα. Το Quizdom είναι δωρεάν και έχει ορισμένες καινοτομίες. Βασικά πρόκειται για μια διαδικτυακή αναμέτρηση γνώσεων με φίλους αλλά και με αγνώστους απ' όλο τον κόσμο. Ο τρόπος παιχνιδιού αρκετά απλός. Αρχικά ο παίκτης πρέπει να γράψει το username του και ένα email. Δεν έρχεται κανένα email αποδοχής, άρα δεν σημειώνεται κανένας έλεγχος στα στοιχεία αυτά.
Μάλλον στα αρνητικά του παιχνιδιού αφού ο ίδιος χρήστης μπορεί να συνδεθεί με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά. Άρα τίθεται ένα θέμα στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Υπάρχουν 16 κατηγορίες ερωτήσεων. Σίγουρα ο αριθμός τους είναι μεγάλος, ωστόσο στην πράξη είδαμε επαναλήψεις, κάτι που προβληματίζει. Το βασικό πρόβλημα της εφαρμογής είναι ότι καθυστερεί. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να απαντήσει και ο αντίπαλος (απαντάνε διαδοχικά τις κατηγορίες), αλλά αυτό είναι υπερβολικά κουραστικό.       Μια λύση είναι πάντως, να ανοίξει κάποιος πολλά νέα παιχνίδια. Ωραίο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι σου δείχνει τι απαντήσεις έδωσε ο αντίπαλός σου.
     Τα γραφικά θα τα χαρακτηρίζαμε καρτουνίστικα. Δεν προβληματίζουν, όπως και η ηχητική επένδυση εξάλλου. Ακατανόητο το ότι η εφαρμογή δεν είναι universal (Στο iPad δοκίμασα την έκδοση iPhone).
    Τελικό συμπέρασμα; Πολύ καλό παιχνίδι με προοπτικές να γίνει καλύτερο. Δοκιμάστε το!

Appstore Link:
https://itunes.apple.com/gr/app/quizdom-deixe-ti-xereis!/id900255418?mt=8

Βαθμολογία: 7.6/10


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου